Γερμανία

Ματσάρες στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας

Μπάγερν-Ντόρτμουντ είναι ο πρόωρος τελικός του Κυπέλλου Γερμανίας, αύριο για τα ημιτελικά του θεσμού. Σήμερα προκύπτει ο πρώτος φιναλίστ από το Γκλάντμπαχ-Άιντραχτ.

Διανύουμε διήμερο ημιτελικών Κυπέλλου στη Γερμανία. Η αρχή γίνεται σήμερα με την αναμέτρηση της Γκλάντμπαχ με την Άιντραχτ (21:45), που πέρα από τη συμμετοχή στον τελικό διεκδικούν και μία… δίοδο στο Europa League. Η Μπορούσια, που στοχεύει στην έκτη της παρουσία σε τελικό και πρώτη από το 1995 όταν και κατέκτησε τον τελευταίο της τίτλο, θα αγωνιστεί χωρίς τους Κράμερ, Γιάντσκε, Ντουκουρέ, Ράφαελ και Αζάρ. Η Άιντραχτ, που φιλοδοξεί να φτάσει σε έβδομο τελικό και πρώτο μετά το 2006 όταν έχασε από την Μπάγερν, δεν θα έχει διαθέσιμους τους Μάιερ, Άντερσον, Βαγέχο και Χασέμπε.

Το κυρίως πιάτο έρχεται την Τετάρτη (21:45) με τον πρόωρο τελικό ανάμεσα σε Μπάγερν και Ντόρτμουντ, που ψάχνουν παρηγοριά για τον αποκλεισμό τους από το Champions League. Οι Βαυαροί, πολυνίκεις του θεσμού με 18 τίτλους, στοχεύουν στο νταμπλ με το τέταρτο Κύπελλο την τελευταία πενταετία. Ο Κάρλο Αντσελότι δεν υπολογίζει μόνο (ως το τέλος της σεζόν όμως) τον Μάνουελ Νόιερ. Η Ντόρτμουντ, που ψάχνει τον πρώτο της τίτλο από το 2012 στο θεσμό, όταν και είχε συντρίψει με 5-2 την Μπάγερν, θα παραταχθεί χωρίς τους Μπάρτρα, Σίρλε, Γκέτσε και Σαχίν.

Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 27 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x