Ελλάδα

«Μαυρίζουν» Γκιρτζίκη, φαβορί ο Γραμμένος

Τουλάχιστον 30 ενώσεις αναμένεται να καταψηφίσουν τον απολογισμό της διοίκησης Γκιρτζίκη, την ώρα που ο Β.Γραμμένος είναι φαβορί για να ηγηθεί της αντιπολίτευσης στις εκλογές του Οκτώβρη στην ΕΠΟ.

Αποδυναμώνεται συνεχώς ο Γιώργος Γκιρτζίκη. Σύμφωνα με τη Live Sport, ο άνθρωπος που είχε εκλεγεί με την ψήφο 51 ενώσεων αναμένεται να δει τουλάχιστον 30 από αυτές να καταψηφίζουν τον διοικητικό απολογισμό της ΕΠΟ στη γενική συνέλευση που θα γίνει μέσα στον Ιούνιο.

Παράλληλα, μέχρι τότε αναμένεται να έχουν παραιτηθεί τρία μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Είναι σαφές πως ο Γιώργος Γκιρτζίκης χάνει συνεχώς στηρίγματα και την ίδια ώρα αυξάνεται η ισχύς της «συμμαχίας» ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, καθώς τα επιτελεία τους συνεχίζουν τις επαφές με τις ενώσεις και τις εντάσσουν στη δύναμή τους εν όψει των εκλογών του Οκτωβρίου.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος, πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, θα είναι όπως όλα δείχνουν ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «συμμαχίας», καθώς αποτελεί τον εκλεκτό του Ιβάν Σαββίδη και των ενώσεων. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα προτιμούσε τον Σπύρο Καλογιάννη, αλλά δεν φέρνει αντίρρηση και σέβεται την επιθυμία των ενώσεων να προέρχεται από αυτές ο υποψήφιος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x