Ισπανία

«Μάχη» μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα για Γκόμες

Ο Αντρέ Γκόμες έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων, αλλά όπως φαίνεται η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα θα «κονταροχτυπηθούν» για την απόκτησή του.

Γιουβέντους και Τσέλσι έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Αντρέ Γκόμες, έχοντας κάνει μάλιστα την πρώτη επίσημη κρούση προς τη Βαλένθια. Παρόλα αυτά, η μεταγραφή δεν προχωράει, με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα να έχουν μπει στο κόλπο απόκτησής του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «AS», ο Πορτογάλος διεθνής φαντάζει ως η καλύτερη λύση για τον άξονα τόσο για τους «μπλαουγκράνα» όσο και για τους «μερένχες», με το σίριαλ της μεταγραφής του να φαίνεται πως θα έχει μεγάλη συνέχεια.

Η Βαλένθια έχει διαμηνύσει σε όλους τους ενδιαφερόμενους πως η τιμή του ταλαντούχου μέσου, μετά και τις καλές εμφανίσεις στο Euro, κυμαίνεται στα 65 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, συμπεριλαμβανομένου του ενδιαφέροντος τόσο μεγάλων συλλόγων οι «νυχτερίδες» θα επιδιώξουν να επωφεληθούν της κατάστασης, ζητώντας ακόμη περισσότερα χρήματα για να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή.

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x