Γερμανία

Με φοβερό Σάντσο η Ντόρτμουντ λύγισε την Μπάγερν και πήρε το Super Cup

Η Ντόρτμουντ επικράτησε 2-0 της Μπάγερν στo Signal Iduna Park και κατέκτησε το 6ο γερμανικό Σούπερ Καπ της ιστορίας της, με πρωταγωνιστή τον Σάντσο που είχε ασίστ και γκολ.

Η Ντόρμουντ ήταν ανώτερη από την Μπάγερν και επικράτησε 2-0 απέναντι στους Βαυαρούς σε ένα γεμάτο παιχνίδι, όπου η ομάδα της Βεστφαλίας ήταν πιο αποτελεσματική και πήρε το τρόπαιο.

Ο Μάρκο Ρόις μόλις στο 1ο λεπτό είδε τον Νόιερ να τον σταματά, ενώ στο 15 και ενώ η Μπάγερν διατηρούσε την κατοχή της μπάλας ο Αλκάθερ απείλησε και πάλι. Στο 23’ και στο 26’ οι Βαυαροί είχαν δύο ευκαιρίες για ν’ ανοίξουν το σκορ με τους Κομάν και Λεβαντόβσκι να μην μπορούν να σκοράρουν.

Τελικά τρία λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, ήταν ο Πάκο Αλκάθερ, αυτός που κατόρθωσε ν’ ανοίξει το σκορ στο 48’ μετά από εξαιρετική ασίστ του Σάντσο για να διαμορφώσει το 1-0, ενώ ο Άγγλος εξτρέμ, μετά από εξαιρετική μπαλιά του Γκερέιρο, βρήκε χώρο και μπήκε στην περιοχή στο 69ο λεπτό για να γράψει το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ στην αναμέτρηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x