Stoiximan Super League

Με Καρυπίδη ο Άρης στην Τούμπα – Αύριο θα κριθεί για Τόνσο-Φέτφα

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θα είναι ο αρχηγός της αποστολής στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Στην τελευταία προπόνηση θα κριθεί η συμμετοχή των Τόνσο και Φετφατζίδη.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται αύριο (23/2) ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος θα παρακολουθήσει την τελευταία προπόνηση του Άρη και, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, θα είναι ο αρχηγός αποστολής στο ντέρμπι (24/2, 19:30) της Τούμπας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Με αυτή την κίνηση, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης θέλει να δείξει ότι βρίσκεται στο πλευρό των ποδοσφαιριστών στο παραδοσιακό ντέρμπι της πόλης και όπως έκανε στο φετινό παιχνίδι των δύο ομάδων για το Κύπελλο, θα ακολουθήσει την αποστολή και στο γήπεδο.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, ο Σάββας Παντελίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μπάσα, ο οποίος είχε αποβληθεί στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ενώ θα περιμένει την τελευταία προπόνηση για να αποφασίσει για το αν θα συμπεριλάβει στην αποστολή τους Γιώργο Δεληζήση, Μάρτιν Τόνσο και Γιάννη Φετφατζίδη.

Οι δύο πρώτοι ανέβασαν ακόμη περισσότερο ρυθμό και συμμετείχαν στο προπονητικό πρόγραμμα της Παρασκευής (22/2), ενώ ο τρίτος για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x