Stoiximan Super League

Με Καχίλα η αποστολή του Ατρόμητου για Πανιώνιο

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο, με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει ξανά διαθέσιμο τον Καχίλα, όχι όμως και τον τιμωρημένο Ρισβάνη.

Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του Ατρομήτου για το ματς με αντίπαλο τον Πανιώνιο, στο Περιστέρι, για την 8η αγωνιστική της Super league 1.

Μετά το τέλος της προπόνησης της ομάδας των δυτικών προαστίων ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν βρίσκεται ο τιμωρημένος Ρισβάνης, ενώ αντιθέτως επέστρεψε ο Καχίλα που πιθανότατα θα ξεκινήσει κιόλας κόντρα στους «κυανέρυθρους».

Την αποστολή του Ατρόμητου αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Βέλλιος Καχίλα, Χαρίσης, Μπαένα Στρούγγης, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Γκάλο, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Κατράνης, Ταλόσα, Ρόσα, Ουγκράι, Μανούσος, Μανδάς και Νάτσος.

Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα αναχώρησε για το ξενοδοχείο. Οι παίκτες που δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργου Πήδουλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x