Γενικά

Με «λαμπερές» παρουσίες στο «Μπερναμπέου» ο τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες

Πολλοί θα είναι οι διάσημοι που θα βρεθούν απόψε στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για να παρακολουθήσουν από κοντά τον πολυαναμενόμενο δεύτερο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, ανάμεσα σε Ρίβερ και Μπόκα!

H μεγάλη ώρα έφτασε! Ο δεύτερος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες, αφού πέρασε από σαράντα κύματα, θα διεξαχθεί τελικά απόψε στις 21:30, στη Μαδρίτη και το «Σαντιάγο Μπερναμπέου»!

Εκτός από τους χιλιάδες φίλους των δύο ομάδων που θα βρεθούν στο γήπεδο, το παρών θα «δώσουν» και πολλοί διάσημοι αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου!

Αρχικά, ο Λιονέλ Μέσι θα βρεθεί σε σουίτα του γηπέδου μαζί με κοντινά του πρόσωπα για να παρακολουθήσει από κοντά τον μεγάλο τελικό, ενώ παρόντες θα είναι και αρκετά μέλη της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο λόγος για τον προπονητή των «ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Σιμεόνε, αλλά και τον αρχηγό της ομάδας Ντιέγκο Γοδίν, μαζί με τον Αντουάν Γκριζμάν.

Όπως αναμενόταν, οι Αργεντινοί θα έχουν την... τιμητική τους σήμερα στο «Μπερναμπέου». Πιο συγκεκριμένα, στα επίσημα του γηπέδου θα βρεθεί ο θρυλικός αμυντικός της Ίντερ, Χαβιέ Ζανέτι, ο επιθετικός της Γιουβέντους Πάουλο Ντιμπάλα, ο Ρομπέρτο Αγιάλα, ο οποίος έχει φορέσει κατά τη διάρκεια της καριέρας του τη φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ, αλλά και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι. Τέλος, παρόντες θα είναι και δύο Αργεντινοί που έχουν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, Εστεμπάν Καμπιάσο και Χαβιέρ Σαβιόλα.

Στο «Μπερναμπέου» θα βρεθούν και ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, μαζί με εκείνον της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν και της ισπανικής ποδοσφαιρική ομοσπονδίας Λουίς Ρουμπιάλες. Φυσικά απών δεν θα μπορούσε να είναι και ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλερεντίνο Πέρεθ, ο οποίος ωστόσο θα πάει στο γήπεδο μετά τη λήξη του παιχνιδιού της ομάδας του με την Ουέσκα.

Όσο αφορά τις «ηχηρές» απουσίες, στο… απουσιολόγιο θα γραφτούν, εκτός από το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο που απέρριψε την πρόσκληση που δέχθηκε από την ισπανική ομοσπονδία, και αυτά των Μαραντόνα, Ρικέλμε, Σαμπάολι, οι οποίοι έχουν δηλώσει δημόσια πως είναι κατά της διεξαγωγής του μεγάλου τελικού εκτός Αργεντινής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x