Stoiximan Super League

«Με πάθος, αλλά ήρεμα», το μήνυμα του Λουτσέσκου

Διαβάστε τα όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως και τις σκέψεις του Ρουμάνου για το αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ελάχιστα φαίνεται πως είναι τα ερωτηματικά που έχει στο μυαλό του ο Ραζβάν Λουτσέσκου όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Εκείνο που περιμένει ο Ρουμάνος τεχνικός είναι αν το ιατρικό επιτελείο της ομάδας θα ανάψει το «πράσινο φως» για τη χρησιμοποίηση του Δημήτρη Πέλκα και του Τζαλμά Κάμπος, οι οποίοι βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της αποθεραπείας.

Από εκεί και πέρα, τα πράγματα είναι κάπως πιο δεδομένα. Ως βασικοί αναμένεται να ξεκινήσουν οι Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο και Μαουρίσιο.

Μία θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν ο Κάνιας και ο Σάχοφ, ενώ ανάλογα με την κατάσταση του Πλέκα θα παίξουν ο Μακ αντί του Λημνιού και ο Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Ο κ. Λουτσέσκου θέλησε να αποφορτίσει τους παίκτες του, λέγοντας «Παίζουμε ένα ματς όπως όλα τα άλλα. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα ζητήσουμε τη νίκη, όπως σε όλα τα άλλα. Πρέπει να παίξουμε με πάθος, αλλά όχι με νεύρα. Δεν υπάρχει λόγος να φορτώσουμε το παιχνίδι με ένταση. Χρειαζόμαστε ηρεμία, ψυχραιμία και υπομονή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x