Κύπελλο Ελλάδας

Με πλήρες «οπλοστάσιο» ο ΠΑΣ

Με όλους τους παίκτες του διαθέσιμους θα παραταχθεί την Τρίτη ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Γιάννης Πετράκης συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους παίκτες, ώστε να «κόψει» την τελευταία στιγμή στην Αθήνα επτά και να προκύψει η τελική 18άδα για το ματς με τους Περιστεριώτες.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής για το αυριανό παιχνίδι και για το τελείωμα διπλό για δοκιμή σχηματισμών και πιθανής ενδεκάδας για το αυριανό παιχνίδι.

Μετά την προπόνηση, ο κ. Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή του «Αγιαξ της Ηπείρου».

Αυτή την αποτελούν οι: ΒΕΛΛΙΔΗΣ, ΜΙΧΑΗΛ Ν., ΜΙΧΑΗΛ Α., ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΙΛΑ, ΣΚΟΝΔΡΑΣ, ΣΙΟΝΤΗΣ, ΚΑΚΟΥΜΠΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ΤΣΙΚΑΡΣΚΙ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΚΑΣΤΡΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΙΑΣΟΣ, ΝΙΚΟΛΙΑΣ, ΛΟΥΚΙΝΑΣ, ΜΠΑΠΤΙΣΤ, ΚΟΥΖΙΚ, ΝΤΟΛΟΒΑΤΣ, ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ, ΞΥΔΑΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, ΓΙΑΚΟΣ, ΚΡΙΖΜΑΝ, ΒΙΔΑΛ

Η αποστολή θα αναχωρήσει για Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης και θα παραμείνει στην πρωτεύουσα, ώστε να προπονηθεί τις υπόλοιπες μέρες στο γήπεδο Κορωπίου, ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για την πέμπτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x