Αγγλία

Με τη Λίβερπουλ τραυματίας, αλλά με τη Βραζιλία υγιής ο Κουτίνιο!

Πολύ μπερδεμένη η υπόθεση Κουτίνιο, αφού ο 25χρονος άσος τόσο καιρό εμφανιζόταν τραυματίας και για αυτό δεν συμμετείχε στις προπονήσεις της Λίβερπουλ. Τώρα όμως μοιάζει πιο καλά από ποτέ.

Να τρελάνει τον κόσμο (και να πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα) θέλει ο Φελίπε Κουτίνιο καθώς δεν συμμετείχε στους αγώνες, αλλά ούτε και στις προπονήσεις της Λίβερπουλ όλο αυτό το διάστημα λόγω τραυματισμού. Μάλιστα ο Κλοπ είχε πει ότι πολύ δύσκολα θα παίξει και στα ματς που δίνει η εθνική ομάδα της Βραζιλίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει καθώς ο άσος των «κόκκινων» είναι μια χαρά.

Αρχικά είχε ακουστεί πως υπέφερε από προβλήματα στην πλάτη του. Όπως είπε πάντως ο γιατρός που αναλάμβανε πάντα τις θεραπείες του Βραζιλιάνου, Μίκαελ Σιμόνι, το πρόβλημα προήλθε από το στρες.

«Ο Κουτίνιο έχει πρόβλημα στην πλάτη; Είναι μια χαρά τώρα, το πρόβλημα ήταν αποτέλεσμα του στρες. Η αβεβαιότητα για το μέλλον του, τον έκανε να έχει άγχος. Εγώ και ο Κουτίνιο είμαστε φίλοι εδώ και χρόνια και πάντα αναλάμβανα τις θεραπείες του. Αυτό που χρειαζόταν ήταν κάποιος να του κάνει μία εμψυχωτική συζήτηση» τόνισε ο Μίκαελ Σιμόνι.

Ο γιατρός της Βραζιλίας, Ροντρίκο Λασμάρ, παράλληλα είπε: «Από ιατρικής άποψης ο Φελίπε είναι στην τέλεια κατάσταση να παίξει».

Φυσικά όλα αυτά έρχονται σε αντίθεση με όσα έχει πει ο Γιούργκεν Κλοπ, καθώς έλεγε πως δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση για να αγωνιστεί και υπέφερε από πρόβλημα τραυματισμού.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x