Europa League

Με το δεξί Γάνδη και Βόλφσμπουργκ

Σπουδαία νίκη για την Γάνδη που έκαμψε την αντίσταση της Σεντ Ετιέν με 3-2. H Bόλφσμπουργκ δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει 3-1 της Ολεκσαντρίγια και να ξεκινήσει με το δεξί στο 9ο όμιλο.

Με πρωταγωνιστή τον Καναδό, Ντέιβιντ που σημείωσε δύο τέρματα, η Γάνδη επικράτησε 3-2 της Σεντ Ετιέν που έδειξε σοβαρές αμυντικές αδυναμίες. Με Άρνολντ, Μεχμέντι και Μπρέκαλο σκόρερς η Βόλφσμπουργκ επικράτησε 3-1 της ουκρανικής Ολεκσαντρίγια.

Το πανόραμα της 1ης αγωνιστικής στον 9ο όμιλο:

Βόλσμπουργκ – Ολεκσαντρίγια 3-1
(20’ Άρνολντ, 24’ Μεχμέντι, 67’ Μπρέκαλο – 66’ Μπανάντα)

Γάνδη – Σεντ Ετιέν 3-2
(2’, 43’ Ντέιβιντ, 64’ αυτ. Περέν– 38’ Καζρί, 75’ αυτ. Καμίνσκι)

Η βαθμολογία στον 9ο όμιλο:
Βόλφσμπουργκ 3
Γάνδη 3
Σεντ Ετιέν 0
Ολεκσαντρίγια 0

Η επόμενη αγωνιστική:
Σεντ Ετιέν – Βόλφσμπουργκ
Ολεκσαντρίγια – Γάνδη

Η Βόλφσμπουργκ με χαρακτηριστική άνεση στο πρώτο μέρος, καθάρισε από νωρίς το παιχνίδι. Ο Άρνολντ με μακρινό σουτ κατάφερε να ξεγελάσει τον Πανκίφ που έκανε ολέθριο λάθος για να γίνει το 1-0 στο 20ο λεπτό. Στο 24ο λεπτό ήταν η σειρά του Μεχμέντι να πατήσει περιοχή και με ωραίο δεξί πλασέ να γράψει το 2-0. Ο Μπαναντά στο 66’ μείωσε σε 2-1, αλλά η ασίστ του Μεχμέντι στο αμέσως επόμενο λεπτό, σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Μπρέκαλο που έκανε το 3-1.

Η Γάνδη κατόρθωσε να αιφνιδιάσει μόλις στο 2ο λεπτό με τον Καναδό Ντέιβιντ να αξιοποιεί την ασταθή απόκρουση του Ρουφιέ στο γύρισμα του Γιάρεμτσουκ και από κοντά άνοιξε το σκορ. Ο Καζρί με εντυπωσιακό δεξί σουτ εκτός περιοχής, έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 38ο λεπτό, ωστόσο στο 43΄ ο Ντεπουάτρ έκοψε την μπάλα, ξανά στον Ντέιβιντ και αυτός από το σημείο του πέναλτι, έδωσε ξανά προβάδισμα στους Βέλγους. Από εκτέλεση φάουλ του Οφόε, ο Περέν έκανε το 3-1 με αυτογκόλ υπό την πίεση του Ενγκαντέ. Ο Καμίνσκι σημείωσε και αυτός τέρμα σε βάρος της ομάδας του για να γίνει το 3-2 και τους Γάλλους να ξαναμπαίνουν στο ματς. Όμως δεν άλλαξε κάτι και οι Βέλγοι πήραν το τρίποντο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x