Κύπελλο Ελλάδας

Με το μυαλό στον Ολυμπιακό…

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου θέλει να κάνει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο και ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το ντέρμπι της Κυριακής μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και όχι μόνο.

Πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όμως, υπάρχει η σημερινή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας (19:00, Cosmote Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Προτεραιότητα για τους Θεσσαλονικείς αποτελεί ένα αποτέλεσμα με το οποίο θα καταφέρει να τελειώσουν από σήμερα την υπόθεση-πρόκριση και ο επαναληπτικός να αποτελέσει ένα διαδικαστικού χαρακτήρα ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

Ενόψει και του ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους», ο Ραζβάν Λουτσέσκου έλαβε την απόφαση να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες. Πρόκειται για τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ και εκτός είναι ο τιμωρημένος Ζαμπά που αποβλήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο απέναντι στην ΑΕΚ.

Όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει με τους Πασχαλάκη, Λύρατζη, Ίνγκασον, Μαλεζά (ή Τόσκα), Γιαννούλη, Μίσιτς, Ολιβέιρα, Λημνιός, Ενρίκε, Πέλκας και Σφιντέρσκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x