Γαλλία

Με το στυλό στο χέρι ο Μοντανιέ

Κλεισμένος μοιάζει από τη Λανς ο Φιλίπ Μοντανιέ, καθώς απομένει να δώσουν το «οκ» οι μέτοχοι ώστε να την αναλάβει ο Γάλλος τεχνικός, ο οποίος ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι να αναλάβει ο Φιλίπ Μοντανιέ την τεχνική ηγεσία τη Λανς. Ο 51χρονος προπονητής συναντήθηκε με τον πρόεδρο του συλλόγου, Ζερβέ Μαρτέλ, συζητήθηκε εις βάθος το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους οι δύο πλευρές και αμφότερες πλευρές είναι θετικές στο να προχωρήσουν σε συνεργασία.

Όπως αναφέρεται στην «Equipe» αυτό που απομένει ώστε να επικυρωθεί η συμφωνία είναι να εγκριθεί και από τους μετόχους της γαλλικής ομάδας η πρόσληψη του πρώην προπονητή των Ρεάλ Σοσιεδάδ, Ρεν, Μπουλόν και Βαλενσιέν, που ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, αλλά οι διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της Ένωσης δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ούτως ή άλλως, από την Κυριακή είχαν σημειώσει οι Γάλλοι ότι είναι φαβορί για να διαδεχθεί τον Αντουάν Κομπουαρέ.

Αν δεν σημειωθεί κάποιο απρόοπτο, ο Μοντανιέ θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και στόχο του συλλόγου, αλλά και δικός του είναι να επιστρέψει η Λανς στη Ligue 1 σε ορίζοντα δύο ετών. Εναλλακτικές λύσεις είναι οι Ερίκ Ρόι, Ζαν-Πιερ Παπέν, Ερίκ Σικορά, Αλαΐν Κασανοβα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x