Stoiximan Super League

Με τους γνωστούς απόντες ο Ατρόμητος κόντρα στον Ολυμπιακό

Την αποστολή για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό ανακοίνωσε ο Γιώργος Κορακάκης, με τους γνωστούς Ντιγκινί, Γροντή και Μπαστακό να μένουν εκτός επιλογών.

Από 20 παίκτες αποτελείται η αποστολή του Ατρόμητου για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως τη γνωστοποίησε ο Γιώργος Κορακάκης μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Εκτός επιλογών έμεινε ο ανέτοιμος ακόμα Νικολά Ντιγκινί, όπως και οι Δημήτρης Γροντής και Μιχάλης Μπαστακός, με τον πρώτο να είναι φανερό ότι έχει μείνει στην εμπιστοσύνη του 40χρονου τεχνικού, αφού ήταν εκτός και στο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Την αποστολή αποτελούν: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης, Κατράνης, Κιβρακίδης, Λε Ταλέκ, Δ. Παπαδόπουλος, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Μπάγκα, Μπρίτο, Βασιλείου, Φυτανίδης, Λημνιός, Ούμπιντες, Τόνσο, Κοντοές, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Στόιτσεφ.

Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής (Θεοδωράκης, Μπαστακός, Ντιγκινί, Γροντής) θα προπονηθούν αύριο το πρωί με τον γυμναστή Μπογατσιώτη. Ο Νάτσος θα παίξει με την Κ20.

*Για το πρωτάθλημα της Super League ο Ατρόμητος Κ20 θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Ρουφ (11.30). Επίσης, αύριο ο Ατρόμητος Κ17 θα φιλοξενήσει τον Πλατανιά στο γήπεδο Ηφαίστου (10.00).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x