Stoiximan Super League

Μεγάλη υπόθεση αυτό που θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός

Η σεζόν δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι υποχρεωμένοι να τα δώσουν όλα για να πετύχουν 7 νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Η σεζόν δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι υποχρεωμένοι να τα δώσουν όλα για να πετύχουν εφτά νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Προπονητής και παίκτες της ομάδας του λιμανιού πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ωστόσο έχει ενδιαφέρον να σταθούμε και στα όσα ακούγονται για τις μεταγραφικές κινήσεις των πειραιωτών.

Με βάση λοιπόν τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Ολυμπιακός δείχνει την πρόθεση του να κάνει κάτι πολύ σημαντικό. Να κινηθεί για την απόκτηση παικτών που ξεχωρίζουν από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Παικτών που έχουν δείξει καλή εικόνα στην Σούπερ Λίγκα και οι οποίοι γνωρίζουν το πρωτάθλημα και τις απαιτήσεις που υπάρχουν. Και μιλάμε για ποδοσφαιριστές που έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους την φετινή σεζόν και όχι μόνο.

Ακούγονται τα ονόματα των Ντουρμισάι του Πανιωνίου, του Ιωαννίδη που παίζει στον Λεβαδειακό αλλά και του Ματέο Γκαρσία που αγωνίζεται στον Άρη αλλά μπορεί να υπάρχουν κι άλλα. Αυτό που είναι πολύ σημαντικό κι έχει αποδειχθεί καθοριστικό σε πολλές περιπτώσεις είναι να βάζει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός τους καλύτερους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Δείτε για παράδειγμα την περίπτωση της μεταγραφής του Κούτρη το καλοκαίρι του 2017. Την μεταγραφή του Μασούρα τον περασμένο Ιανουάριο, με τον 25χρονο εξτρέμ που αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο να δείχνει πως μπορεί να εξελιχθεί σε πολύτιμη μονάδα για τους πειραιώτες.

Σίγουρα ο Ολυμπιακός θα κινηθεί και στο εξωτερικό για την ενίσχυση του ρόστερ του την επόμενη σεζόν. Έχει ήδη άλλωστε πάρει τον Σενεγαλέζο αμυντικό Ουσεϊνού Μπα από την Αζαξιό με εισήγηση του Φρανσουά Μοντέστο.

Είναι όμως πολύ σημαντικό για την ομάδα του Πειραιά να έχει στο ρόστερ της τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος, Έλληνες ή ξένους και γι’ αυτό τον λόγο είναι πολύ σωστό που οι ερυθρόλευκοι θέλουν να προχωρήσουν με την απόκτηση παικτών που έχουν ξεχωρίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πάμε όμως να δούμε και το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη στο Καραϊσκάκη, ένα παιχνίδι στο οποίο οι ερυθρόλευκοι πρέπει να δώσουν το 100% για να πάρουν τη νίκη.

Το ματς είναι πολύ δύσκολο για τους πειραιώτες και οι ερυθρόλευκοι είναι σίγουρο πως θα βρουν απέναντι τους έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο. Μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα κι αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο για τους πειραιώτες.

Για να πάρουν λοιπόν τη νίκη οι πειραιώτες θα πρέπει να δώσουν το 100% κι αυτό άλλωστε επισήμανε και ο Πέδρο Μαρτίνς, αναλύοντας στους παίκτες του τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x