Stoiximan Super League

Μεγάλο ζόρι για Παναθηναϊκό

Σε δύσκολη θέση ο Παναθηναϊκός, πλέον, για το στόχο της πρωτιάς στα playoffs. «Δώρο» από το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ περιμένουν οι «πράσινοι», πολλές οι απουσίες τους για τη συνέχεια.

Η ήττα με 3-1 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ εκτροχίασε τον Παναθηναϊκό, που πλέον δεν έχει στο χέρι του την πρώτη θέση στα playoffs. Οι «πράσινοι» είναι τρίτοι με 7 βαθμούς, έναν πίσω από την «Ένωση» και τρεις από τον ΠΑΟΚ. Έχουν πλέον την υποχρέωση να κερδίσουν ΚΑΙ τα δύο παιχνίδια τους, με Πανιώνιο στη Λεωφόρο και ΠΑΟΚ στην (γεμάτη) Τούμπα, αλλά δεν αρκεί αυτό, καθώς απαιτείται παράλληλα να μην κάνει το 2/2 η ΑΕΚ, με πιο βολικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι Δικεφάλων την ισοπαλία.

Η ήδη δύσκολη αποστολή του «τριφυλλιού» γίνεται ακόμη δυσκολότερη από τα αγωνιστικά προβλήματα. Η σεζόν τελείωσε χθες για τον Μπεργκ που συμπλήρωσε δέκα κίτρινες κάρτες, ο Βιγιαφάνιες που αποβλήθηκε θα χάσει μίνιμουμ το ερχόμενο ματς με τον Πανιώνιο, ενώ το παιχνίδι αυτό θα χάσουν λόγω καρτών ΚΑΙ οι Λουντ και Ταυλαρίδης. Συν τοις άλλους, τραυματίας είναι ο Τελάντερ και δεν υπολογίζονται οι Σάντσεθ και Πράνιτς.

Πάντως οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι να το παλέψουν. Άλλωστε όπως είπε και ο Ζέκα, «όποιος δεν το πιστεύει καλύτερα να μείνει σπίτι του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x