Βέλγιο

Μείωσε και ελπίζει η Αντερλεχτ

Έκανε το καθήκον της η Αντερλεχτ, νίκησε 3-1 τη Σαρλερουά στις Βρυξέλλες για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ τίτλου της Jupiler League και μείωσε στο -5 από την κορυφή και την Μπριζ.

Η Αντερλεχτ νίκησε 3-1 τη Σαρλερουά στο «Κονστάν Βαν Ντε Στοκ» για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Jupiler League για τον τίτλο και μείωσε στο -5 στη δεύτερη θέση της ειδικής βαθμολογίας από την κορυφή και την Κλαμπ Μπριζ, μετά την ισοπαλία των πρωτοπόρων στην έδρα της Γκενκ. Έτσι, οι «αντερλεχτουά» ελπίζουν να υπερασπιστούν τον περυσινό τίτλο τους τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι έμειναν στην τελευταία θέση, όμως εξακολουθούν να ελπίζουν για την έξοδο στο Europa League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι πρωταθλητές προηγήθηκαν 2-0 με τους Γκέρκενς και Μοριόκα, μείωσε ο Ρεζαεΐ και ο Ντέντονκερ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Εξακολουθεί να παλεύει για την τρίτη θέση η Σταντάρ Λιέγης, που «πέρασε» με 3-1 από την έδρα της Γάνδης και βρέθηκε στο -3 από την τρίτη θέση και οριακά για τον τελικό των μπαράζ. Γκολ ο Γκόικο Τσίμιροτ, υπέπεσε σε πέναλτι που χάθηκε ο Γιώργος Κουτρουμπής, κορυφαίος ο Μεχντί Καρσελά.



Τα αποτελέσματα της έκτης αγωνιστικής των play-offs τίτλου:


Παρασκευή 27/4
Γκενκ - Μπριζ 1-1
(69' Τροσάρ / 65' Ουέσλεϊ)

Κυριακή 29/4
Άντερλεχτ - Σαρλερουά 3-1
(44' Γκέρκενς, 57' Μοριόκα, 73' Ντεντόνκερ / 70' Ρεζαεΐ)

Γάνδη - Σταντάρ Λιέγης 1-3
(43' Ζάνκα / 53' Τσίμιροτ, 58' Εντμίλσον Ζούνιορ, 90'+3 Καβάντα)


Η βαθμολογία των play-offs τίτλου:
1. Μπριζ 42

2. Άντερλεχτ 37

3. Σταντάρ Λιέγης 35

4. Γάνδη 32

5. Γκενκ 31

6. Σαρλερουά 30


Την τελευταία της ευκαιρία να πλησιάσει την πρώτη θέση έχασε η Γκέρμιναλ, που παραχώρησε 0-0 στην Αντβέρπ για την έκτη αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ για την έξοδο στο Europa League, αφήνοντας την ομάδα της Αμβέρσας κοντά στην πρώτη θέση.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x