Γ' Εθνική

Μελισσανίδης: «Γήπεδο και πρωταθλήματα»! (pics)

Το διπλό μήνυμα της αντεπίθεσης της ΑΕΚ έστειλε και πάλι ο Δημήτρης Μελισσανίδης! Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο διοικητικός ηγέτης μίλησε για την επιστροφή… στο σπίτι και στους τίτλους.

Η σημερινή μέρα ήταν περίεργη για την ΑΕΚ. Γεμάτη διαφορετικά συναισθήματα. Απ’ την ικανοποίηση για τη μεταγραφική αντεπίθεση και τη δεύτερη μέρα των έργων στη Νέα Φιλαδέλφεια στην στενοχώρια για τη σύλληψη του Θωμά Μαύρου.

Και κατόπιν της επικοινωνίας του Δημήτρη Μελισσανίδη με τη μεγάλη δόξα της «Ένωσης», στα χαμόγελα που ενίσχυσε η παρουσία και τα λεγόμενά του ίδιου του διοικητικού ηγέτη της ομάδας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Πρώτα λοιπόν ο «σπιτονοικοκύρης» Ντούσαν Μπάγεβιτς έφερε τύχη στους Ιβάν Μπρέσεβιτς, Παναγιώτη Ντούνη και Μιχάλη Παυλή που κέρδισαν τα φλουριά (με τον Κροάτη να στέκεται μάλιστα διπλά τυχερός, αφού εκτός του δώρου των 1500 ευρώ, κέρδισε κι ένα τριήμερο ταξίδι στη Ρώμη).

Και μετά την κοπή της πίτας (η οποία απεικόνιζε την «Αγιά-Σοφιά» και είχε γραμμένο το μήνυμα «2014 - Χτίζουμε το μέλλον) ο Μελισσανίδης πήρε τον λόγο, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Να έχετε υγεία και να βοηθήσετε και εσείς στον τομέα σας σε αυτή την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει για να δούμε ξανά την ομάδα μας όπως την θέλουμε. Έχουμε πει ότι ο πρώτος μεγάλος στόχος μας είναι το γήπεδο και θέλουμε η ομάδα να επιστρέψει ξανά εκεί που ανήκει, να γίνει μεγάλη και να κατακτήσει πρωταθλήματα».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x