Stoiximan Super League

Μελισσανίδης: «Το γήπεδο θα το ονομάσουμε… Δούρου Arena»

Ατάκα που μόνο ως προάγγελος θετικών εξελίξεων μπορεί να εκληφθεί στο θέμα της συνεργασίας με την Περιφέρεια για την «Αγιά-Σοφιά» πέταξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά τη συνάντηση με τη Ρένα Δούρου.

Ενθαρρυντικά αποτελέσματα είχε η συνάντηση της ΑΕΚ με τη Ρένα Δούρου για το θέμα της «Αγιά-Σοφιάς», σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Εξερχόμενος από τα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, ο αντιπρόεδρος της «Δικέφαλος 1924» δήλωσε αρκετά ικανοποιημένος από τη συζήτηση που έγινε παρουσία όλων των φορέων του συλλόγου.

Έτσι, ανέφερε αρχικά τη συμφωνία των δυο πλευρών να δημιουργηθούν ομάδες εργασίας που θα τρέξουν τις διαδικασίες κι έπειτα πέταξε και την ατάκα της ημέρας. Σημείωσε, λοιπόν, χαριτολογώντας ότι «το γήπεδο θα το ονομάσουμε… Δούρου Arena»!

Πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη αναφορά του Μελισσανίδη δεν ήταν απλώς προϊόν της καλής του διάθεσης απ’ το κλίμα συνεργασίας που διαπίστωσε στη συζήτηση. Κι αυτό διότι την ίδια ατάκα, εκτός των δημοσιογράφων, την είπε και… κατ’ ιδίαν στην Περιφερειάρχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, της είπε πρώτα ότι όσα ζητάει η ΑΕΚ στο θέμα του γηπέδου συμβαδίζουν με τη νομιμότητα. Κι αφού της τόνισε ότι «θέλουμε και την Περιφέρεια μαζί μας, όπως έχουμε μαζί μας τον νόμο και το δίκαιο», της είπε χαρακτηριστικά: «Γράψε ιστορία και εγώ θα βγάλω το γήπεδο Δούρου Arena».

Γενικότερα, πάντως, στην ΑΕΚ ήταν ικανοποιημένοι απ’ την εξέλιξη της συνάντησης κι έφυγαν απ’ αυτή με την αισιοδοξία ότι η Περιφέρεια θα στηρίξει το έργο. Οι άνθρωποί της, δε, ανέφεραν ότι η ανακοίνωση που εκδόθηκε τους καλύπτει απόλυτα και γι’ αυτό τον λόγο ο σύλλογος δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε επίσημη τοποθέτηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x