Stoiximan Super League

Η Ρένα… δεν ήταν οφσάιντ

Στάση που εκτιμήθηκε από την ΑΕΚ κράτησε στο θέμα του γηπέδου η Ρένα Δούρου. Σε αντίθεση με τον Δήμο (και παλιότερες δηλώσεις της) η Περιφερειάρχης έδειξε διάθεση συνεργασίας για την «Αγιά-Σοφιά».

Ντέρμπι έρχεται το Σάββατο, αλλά στην ΑΕΚ δεν γίνεται να μην κινούνται (και) στον ρυθμό των εξελίξεων για το γήπεδο.

Διότι η συνάντηση της «Ένωσης» με τη Ρένα Δούρου ήταν κάτι παραπάνω από θετική εξέλιξη για την «Αγιά-Σοφιά».

Όχι γιατί παρήγαγε κάποιο χειροπιαστό αποτέλεσμα. Άλλωστε, για το σημαντικό θέμα των κυκλοφοριακών παρεμβάσεων (όπως και τα υπόλοιπα που αφορούν το έργο) συμφωνήθηκε να συγκροτηθούν ομάδες εργασίας, ενώ το ζήτημα της επιχορήγησης των 20 εκατ. ευρώ δεν έπεσε καν στο τραπέζι, μιας κι έχει ήδη εγκριθεί και συμπεριληφθεί στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας.

Εκείνο που ήταν όμως ενθαρρυντικό -και εκτιμήθηκε δεόντως από την αντιπροσωπεία της ΑΕΚ- ήταν η διάθεση συνεργασίας που έδειξε η Ρένα Δούρου. Η πρόθεσή της να παραμεριστούν οι παρεξηγήσεις του παρελθόντος (που εν πολλοίς είχαν δημιουργηθεί και από δικές της δηλώσεις) και να συμβαδίσει με την «Ένωση» στο δρόμο της νομιμότητας για το γήπεδο.

Μια στάση που έχει ακόμα περισσότερη σημασία συγκρίνοντάς τη μ’ αυτή που κρατά η δημοτική αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Κι είναι ο βασικός λόγος της αισιοδοξίας με την οποία έφυγε η ΑΕΚ από τη συνάντηση και εκφράστηκε χαρακτηριστικά από την περίφημη δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη περί «Δούρου… Αρένα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x