Όλα δείχνουν πως ο Εμανουέλ Ινσούα θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Η Αλ Ουάχντα δεν μετουσίωσε σε πρόταση το ενδιαφέρον της για τον Αργεντινό αριστερό μπακ των «πράσινων» και ο Τσάβι Ρόκα ενημέρωσε την πλευρά του ποδοσφαιριστή πως δεν μπορεί να τον χάσει η ομάδα την… τελευταία μέρα των μεταγραφών (ολοκληρώνονται την Παρασκευή) και να μην έχει χρόνο να αντικαταστήσει έναν βασικό παίκτη.

Ο Ινσούα είναι λίγο απογοητευμένος, καθώς θα έκανε ένα τεράστιο συμβόλαιο, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν ήταν δυνατό να αφήσει χωρίς ικανοποιητικό αντάλλαγμα έναν πολύτιμο ποδοσφαιριστή, έστω κι αν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Έτσι αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τις αμέσως προσεχείς μέρες, ο Ινσούα θα παραμείνει ως το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του. Πιθανώς να γίνει μια τελευταία προσπάθεια ανανέωσης, αλλά οι πιθανότητες να υπογράψει δεν είναι πολλές.

Παράλληλα, απομακρύνεται το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει παίκτη για την επίθεσή του τώρα. Ο Τσάβι Ρόκα έχει εξετάσει κάποιες περιπτώσεις, αλλά αν δεν βρεθεί ο δύσκολος συνδυασμός παίκτη με ποιότητα και χαμηλό κόστος (δανεικός με οψιόν αγοράς) δεν πρόκειται να γίνει προσθήκη και οι «πράσινοι» θα πορευτούν με τους υπάρχοντες περιμένοντας το καλοκαίρι πλέον να είναι διαθέσιμος ο Καρλίτος που χθες έφτασε στην Αθήνα.

Κάθε γκολ μετράει! |+21