Αγγλία

«Μένει και του χρόνου στη Γιουνάιτεντ ο Φαν Χάαλ»

Μια διόλου ευχάριστη είδηση για τους φίλους της Γιουνάιτεντ αποκάλυψε ο Ισπανός δημοσιογράφος, Ζιλέμ Μπαλαγκέ, καθώς τονίζει ότι ο Λουίς Φαν Χάαλ θα είναι και τη νέα σεζόν στον πάγκο της Μάντσεστερ.

Και ενώ οι φίλοι της Γιουνάιτεντ περιμένουν με ανυπομονησία να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, προκειμένου να ανακοινωθεί η πολυθρύλητη έναρξη της συνεργασίας με τον Ζοσέ Μουρίνιο, ρεπορτάζ του γνωστού Ισπανού δημοσιογράφου Ζιλέμ Μπαλαγκέ βάζει «βόμβα» στις ελπίδες τους.

Συγκεκριμένα, ο μεταξύ άλλων και συγγραφέας της βιογραφίας του Πεπ Γκουαρντιόλα, υποστηρίζει ότι όχι μόνο η μετακίνηση του Ζοσέ Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ δεν έχει κλειδώσει, αλλά πλέον το πιθανότερο σενάριο είναι να εξαντλήσει το συμβόλαιό του ο Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος έχει σε ισχύ συμφωνία τριετούς διάρκειας.

Ποιος είναι όμως ο κυριότερος λόγος για τον οποίο η διοίκηση της Γιουνάιτεντ δεν παίρνει την απόφαση να απολύσει τον Ολλανδό και να συμφωνήσει με τον Πορτογάλο; Δεν είναι άλλος από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ο οποίος ασκεί μεγάλη επιρροή στο διοικητικό συμβούλιο των «κόκκινων διαβόλων» και έχει προτείνει να μείνει μέχρι τέλους ο Λουίς Φαν Χάαλ και η εισήγησή του έχει κερδίσει πολλούς πόντους από τη στιγμή που η Μάντσεστερ διεκδικεί και την έξοδό της στο Champions League, αλλά και το FA Cup.

Σε κάθε περίπτωση, ο Σερ Άλεξ φαίνεται ότι δεν συντάσσεται με την επιλογή του Ζσοέ Μουρίνιο, καθώς ακόμα και σε πρόσφατα σχόλιά του δεν είπε το παραμικρό για τον Πορτογάλο, αντίθετα εκθείασε τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x