Γερμανία

Μένει μέχρι νεοτέρας στη Λεβερκούζεν ο Ντράγκοβιτς

Έτοιμος να αγωνιστεί για τη θέση του στην ενδεκάδα της Λεβερκούζεν, αλλά και αινιγματικός για το μέλλον του στην ομάδα παρουσιάστηκε ο Ντράγκοβιτς, σε συνέντευξη που έδωσε σε γερμανικό μέσο.

Ύστερα από μία σεζόν στη Λεβερκούζεν, η οποία αφήνει στον Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς ανάμεικτα συναισθήματα, ο Αυστριακός ετοιμάζεται ενόψει της νέας σεζόν και παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της Γερμανίας.

Με την παρουσία των Τα, Ρέτσου, Γεβντά και Σβεν Μπέντερ, ο 28χρονος Αυστριακός συναντά μεγάλο ανταγωνισμό στα στόπερ, με το μέλλον του να εξαρτάται εν πολλοίς από το χρόνο συμμετοχής που θα πάρει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

«Υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες στo ρόστερ και θέλω να τη βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο. Φυσικά και θέλω να αγωνίζομαι. Μετά την ολοκλήρωση της χρονιάς, θα συζητήσω με το προπονητικό τιμ και τον τεχνικό διευθυντή για το μέλλον μου στην ομάδα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ντράγκοβιτς.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Αυστριακού λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Ο έμπειρος αμυντικός είναι παίκτης της Λεβερκούζεν από το 2016 (με διάλειμμα ενός έτους που αγωνίστηκε ως δανεικός στη Λέστερ), έχοντας καταγράψει συνολικά 38 συμμετοχές στη Bundesliga.

Eπιμέλεια: Κωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x