Ισπανία

Μέσι: «Δεν ξέρω εάν η Μπαρτσελόνα έκανε ό,τι μπορούσε για την επιστροφή του Νεϊμάρ»

Δηλώσεις και... μπηχτές για την περίπτωση του Νεϊμάρ από τον Μέσι...

Δηλώσεις οι οποίες μπορεί να θεωρηθούν ακόμη και ως μπηχτές για την προσπάθεια της Μπαρτσελόνα να αποκτήσει τον Νεϊμάρ έκανε ο Λιονέλ Μέσι...

«Θα μου άρεσε πάρα πολύ να συνεργαζόμουν και πάλι με τον Νεϊμάρ. Ειλικρινά δεν γνωρίζω εάν η Μπαρτσελόνα έκανε ό,τι μπορούσε για να εξασφαλίσει την επιστροφή του», ανέφερε ο αρχηγός της ομάδας σε συνέντευξη του στην Sport και συνέχισε:

«Ωστόσο είναι μια μεγάλη αλήθεια ότι οι διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι καθόλου εύκολες. Καθαρά αθλητικά αν το δούμε, ο Νεϊμάρ είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Η ομάδα θα είχε μεγάλο κέρδος από την εκμετάλλευση του Νεϊμάρ μέσω των χορηγών. Ποτέ μου δεν ζήτησα την επιστροφή του. Το μόνο που έκανε ήταν να πω τη γνώμη μου. Δεν είμαι απογοητευμένος που δεν ήρθε. Ακόμη κι έτσι έχουμε ένα εξαιρετικό ρόστερ το οποίο είναι ικανό να στηρίξει την προσπάθεια που θα κάνουμε φέτος να πετύχουμε όλους τους στόχους μας», ανέφερε ο Αργεντινός, ο οποίος φρόντισε να βάλει και ένα τέλος στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για το δικαίωμά του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα.

«Αυτό είναι το σπίτι μου και δεν θέλω να φύγω, αλλά θέλω να νικάω», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x