Αγγλία

Μεταγραφή σε τιμή ευκαιρίας αλλά... όχι τυχαίος ο Μιναμίνο

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Λίβερπουλ στην χειμερινή περίοδο θα είναι ο Τακούμι Μιναμίνο, με τους «Reds» να έρχονται σε συμφωνία με την Σάλτσμπουργκ έναντι 8,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Λίβερπουλ στην χειμερινή περίοδο θα είναι ο Τακούμι Μιναμίνο, με τους «Reds» να έρχονται σε συμφωνία με την Σάλτσμπουργκ έναντι 8,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 24χρόνος εξτρέμ της Σάλτσμπουργκ, μετακομίζει στην Αγγλία σε... τιμή ευκαιρίας για την ομάδα του Γιούρκεν Κλοπ, αφού η προσφορά δεν χρειάστηκε καν να καλύψει τα 25-30 εκατομμύρια ευρώ της χρηματιστηριακής.

Αντ’αυτού, οι πρωταθλητές Ευρώπης ενεργοποίησαν την ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του για μεταγραφή σε κορυφαίο κλαμπ της Ευρώπης.

Προερχόταν από τις ακαδημίες της Τσερέζο Οσάκα, μια ομάδα από το ιαπωνικό πρωτάθλημα με την οποία αγωνίστηκε από το 2012 έως το 2014 και είχε 62 συμμετοχές και 7 τέρματα. Το 2015 πείτε μεταγραφή για την Ευρώπη και συγκεκριμένα για τα κρύα μέρη του Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας. Το ντεμπούτο με τους Αυστριακούς έγινε στις 26 Φεβρουαρίου στο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Βιγιαρεάλ. Στο ματς ξεκίνησε βασικός στο πρώτο ημίχρονο και αντικαταστήθηκε από τον Φελίπε Πιρες. Η ήττα ήρθε όμως για την ομάδα «της πόλης Μότσαρτ» με 3-1 και αποκλεισμό από την συνέχεια του Γιουρόπα λιγκ.

Ο Ιάπωνας έβαλε και αυτός το λιθαράκι του κατά την διάρκεια της σεζόν 2017-2018 όταν η Σάλτσμπουργκ έκανε την καλύτερη της ευρωπαϊκή πορεία, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά και μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό. Το ταξίδι ξεκίνησε από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς λιγκ έχοντας για αντίπαλο την Χιμπέρνιανς από τη Μάλτα. Το παιχνίδι εκτός και εντός έδρας ήταν ένας μονόλογος για τους Αυστριακούς με σύνολο τερμάτων 6-0. Ο τρίτος προκριματικός γύρος ήταν η πρώτη τρικυμία, μένοντας εκτός Τσάμπιονς λιγκ από την Ριέκα λόγο ότι στο πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο της Σάλτσμπουργκ ήρθε 1-1, ενώ στην Κροατία 0-0.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x