«Ο μάνατζέρ μου είναι απασχολημένος με τη μεταγραφή μου και εγώ συγκεντρώνομαι αποκλειστικά στην προπόνηση. Δεν σκέφτομαι ακόμα την αποχώρησή μου, δεν είναι ότι περιμένω κάποιο τηλεφώνημα».

Τάδε έφη Νίκος Καρέλης, σε δηλώσεις που έκανε μετά τη φιλική νίκη της Γκενκ με 4-1 επί της Φολα Ες, στην εφημερίδα «Het Belang van Limburg», ερωτηθείς σχετικά με το μέλλον του στη βελγική ομάδα…

Δηλώσεις τις οποίες επικαλείται, μάλιστα, σε σημερινό της δημοσίευμα και η ιστοσελίδα «voetbal24.be», προκειμένου να καταγράψει την διαφαινόμενη αποχώρηση του διεθνούς επιθετικού από την Γκενκ, η διοίκηση της οποίας θέλει να κάνει περικοπές, ειδικότερα σε ό,τι αφορά στους παίκτες που δεν υπολογίζονται!

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο χρόνος… πιέζει πλέον ασφυκτικά τον σύλλογο από το Λίμπουργκ, προκειμένου να αποχωρήσει ο Καρέλης στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ενώ η Γκενκ συζητάει κυρίως με ομάδες του εξωτερικού προκειμένου να δώσει τον 26χρονο επιθετικό.

Υπενθυμίζεται ότι, το όνομα του Καρέλη «έπαιξε» τον προηγούμενο μήνα για τον ΠΑΟΚ, ενώ πρόσφατα ακούστηκε τόσο για τον Παναθηναϊκό, σε θεωρητικό επίπεδο κυρίως, όσο και για την ΑΕΚ, που ίσως έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να τον κάνει δικό της.

TAGS: A.E.K.
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ