Γαλλία

Μια βδομάδα διακοπές οι παίκτες της Παρί!

Την υπόσχεσή του τήρησε ο Τόμας Τούχελ και έδωσε μια εβδομάδα διακοπές στους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν, μετά και την «ισοπεδωτική» εμφάνιση τους στον αγώνα με τη Λιόν (5-0).

Την ικανοποίησή του για τις τελευταίες εμφανίσεις εξέφρασε ο Τόμας Τούχελ, δίνοντας μια εβδομάδα διακοπών στους παίκτες του, εν όψει της διακοπής των εθνικών ομάδων.

Ο Γερμανός προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν είχε υποσχεθεί στους ποδοσφαιριστές του πως αν νικούσαν τους τρεις τελευταίους αγώνες πριν από τη διακοπή για το Nations League, θα τους άφηνε μια εβδομάδα να ξεκουραστούν.

Έτσι και έγινε, αφού οι Παριζιάνοι δεν «σκόνταψαν» κόντρα σε Νις, Ερυθρό Αστέρα και Λιόν και κέρδισαν με το «σπαθί» τους το ρεπό τους.

Παρατεταμένες διακοπές θα κάνουν επομένως, οι ποδοσφαιριστές που δεν κλήθηκαν από τις εθνικές τους ομάδες, καθώς θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 16 Οκτωβρίου!

Συγκεκριμένα, οι Τζιανλουίτζι Μπουφόν, Αντριέν Ραμπιό, Τιάγκο Σίλβα, Άνχελ Ντι Μαρία και Χουάν Μπερνάτ, θα έχουν την ευκαιρία να αναπληρώσουν την ενέργεια τους για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς θα έχουν άπλετο χρόνο να ξεκουραστούν.

Το έξτρα κίνητρο απέδωσε, πάντως, για τους Παριζιάνους, που δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να κερδίσουν τα εν λόγω παιχνίδια.

Μένει να δούμε αν η αγωνιστική απραξία θα βοηθήσει την Παρί να επιστρέψει δριμύτερη στο δεύτερο μισό του Οκτώβρη ή αν θα βλάψει την ομάδα του Γερμανού τεχνικού, που βρίσκει, πάντως, συνεχώς, νέους τρόπους να κρατάει τους παίκτες του σε εγρήγορση.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x