Champions League

Μικρά-μικρά για το μεγάλο σεντόνι (pics)

Το Μιλάνο ζει και αναπνέει τα τελευταία 24ωρα υπό ισπανικό τέμπο εν όψει του τελικού για το Champions League. Διαβάστε τις τελευταίες λεπτομέρειες προετοιμασίας.

-Στο Μιλάνο αναμένεται να ταξιδέψουν περίπου 39,000 οπαδοί και μάλιστα από την ίδια πόλη για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια. Η προηγούμενη ήταν το 2014 στον τελικό της Λισαβόνας και πάλι με τις ίδιες ομάδες.

inner

-Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους έχει προγραμματίσει 6 επιπλέον πτήσεις προς το Μιλάνο και ακόμα 4 από την ιταλική πόλη. Επίσης ζητήθηκε και η συνδρομή του αεροδρομίου της Βαρκελώνης καθώς εκείνο της Μαδρίτης είναι ήδη «κλεισμένο».

-Σχεδόν 73,000 αιτήσεις φιλάθλων για ένα εισιτήριο του τελικού είχε να διαχειριστεί η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία αποφάσισε να μοιράσει τα «μαγικά χαρτάκια» μέσω κλήρωσης.

-Η ΟΥΕΦΑ όρισε τις τιμές των εισιτηρίων από 70€ έως τα 440€. Τα νούμερα παρ’ όλα αυτά, αναμένεται να τετραπλασιαστούν στην μαύρη αγορά.

inner

-Το Συμβούλιο της Μαδρίτης θα στήσει περίπτερα στις δύο “Fan Zones” με ισπανικά κρασιά και τυριά σε μια προσπάθεια προβολής των τοπικών προϊόντων της ισπανικής πόλης.

-Μόλις 3,2 χλμ. χωρίζουν τα ξενοδοχεία στα οποία έχουν καταλύσει οι δύο ομάδες. Η Ατλέτικο Μαδρίτη ωστόσο κερδίζει στα… αστέρια καθώς μένει στο πεντάστερο Melia Milano, η σουίτα του οποίου κοστίζει 1,045€. Στις ίδιες τιμές κυμαίνονται και οι σουίτες του τετράστερος Radisson Blu που φιλοξενεί την Ρεάλ Μαδρίτης.

-Για όσους το αντέχουν οικονομικά και ενδιαφέρονται, αμφότερα έχουν ακόμα κενά δωμάτια. Ωστόσο, κανείς δεν θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει τον Ρονάλντο, τον Σιμεόνε, τον Ζιντάν και τους υπόλοιπους αστέρες, καθώς οι όροφοί τους θα είναι υπό αυστηρό έλεγχο.

-Ο Ζινεντίν Ζιντάν γνωρίζει καλά το ξενοδοχείο στο οποίο μένει από χθες η Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού εκεί έλαβε χώρα η συμφιλίωση ανάμεσα στον τότε παίκτη της Γαλλίας και τον Μάρκο Ματεράτσι μετά την περίφημη κουτουλιά του πρώτου στον Ιταλό διεθνή στον τελικό Μουντιάλ του 2006. Μάλιστα οι δυο τους τα βρήκαν το 2010 μετά από πρωτοβουλία του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x