Stoiximan Super League

Μιλιβόγεβιτς: «Δεν έπρεπε ο Ίβιτς να τραβήξει δύο φορές τον ΠΑΟΚ από το γήπεδο»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, που έκρινε το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, με τον Σέρβο μέσο να εκφράζει την αντίθεσή του για τις ενέργειες του Βλάνταν Ίβιτς στο ντέρμπι.

Την άποψή του για όσα συνέβησαν στο νικηφόρο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, μοιράστηκε στον Τύπο της Σερβίας ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Ο «Μίλι» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βλάνταν Ίβιτς, ωστόσο δεν παρέλειψε να εκφράσει την αντίθεσή του για τις ενέργειες του συμπατριώτη του, ενώ τόνισε πως δεν έγινε τίποτα μεμπτό στο «Γ. Καραϊσκάκης», απλά τα… τάιμ άουτ του Αρετόπουλου διήρκησαν λίγο παραπάνω, εξαιτίας του καπνού.

«Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος. Όλα τα ΜΜΕ με αποθέωσαν, γιατί ήμουν ο πολυτιμότερος παίκτης του παιχνιδιού. Ήμουν εκείνος που έκρινα το ντέρμπι, ύστερα από έναν μεγάλο αριθμό ευκαιριών και είμαι χαρούμενος που βοήθησα να κρατήσουμε την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στη φάση, είχα καλό προαίσθημα και γι’ αυτό μπήκα στη μεγάλη περιοχή και έκανα την τελική προσπάθεια, από τη σωστή θέση. Και πέρυσι, στη Θεσσαλονίκη είχα σκοράρει κατά του ΠΑΟΚ», δήλωσε αρχικά ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς στην ιστοσελίδα «novosti.rs».

Για τις διακοπές στο ντέρμπι: «Δεν έγινε τίποτα τρομερό. Εξαιτίας των καπνογόνων, ο διαιτητής αποφάσισε να κάνει ένα τάιμ άουτ. Η αλήθεια είναι ότι διήρκησε λίγο παραπάνω, αλλά όταν ο καπνός έφυγε, τότε η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα».

Τέλος, για τον Βλάνταν Ίβιτς: «Ειδωθήκαμε πριν το ματς και χαιρετηθήκαμε. Είμαι χαρούμενος που ένας Σέρβος προπονητής τα πηγαίνει καλά σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ και του εύχομαι τα καλύτερα. Όμως, από την άλλη δεν ήταν σωστό που τράβηξε δύο φορές την ομάδα του από το γήπεδο, ενώ μετά το ματς δήλωσε πως έπρεπε να πάρω κόκκινη κάρτα. Κατά τη γνώμη μου, ο διαιτητής έκανε σωστά που μου έδωσε την κίτρινη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x