Ιταλία

Μίλικ: «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου αναπληρωματικό στη Γιουβέντους - Χαρούμενος για το χατ τρικ»

Ο κορυφαίος της νίκης της Γιουβέντους με 4-0 επί της Φροζινόνε ήταν ο Αρκάντιους Μίλικ, με τον Πολωνό φορ να τονίζει στις δηλώσεις του πως δεν νιώθει αναπληρωματικός στους «μπιανκονέρι».

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη-πρόκριση της Γιουβέντους με 4-0 επί της Φροζινόνε ήταν Αρκάντιους Μίλικ, που πέτυχε χατ τρικ και οδήγησε την ομάδα του στα ημιτελικά του Coppa Italia.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Πολωνός μετά το ματς, εμφανίστηκε χαρούμενος για την εξαιρετική απόδοση που είχε, σημειώνοντας τρία τέρματα, ενώ πρόσθεσε πως δεν νιώθει αναπληρωματικός στους «μπιανκονέρι».

«Είμαι χαρούμενος που περάσαμε στα ημιτελικά αλλά και για το χατ-τρικ μου (σ.σ. δεν είχε πετύχει ποτέ πάνω από ένα γκολ σε κάποιο ματς με τους μπιανκονέρι) αφού βοήθησε την ομάδα να πετύχει το στόχο της», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν θεωρώ τον εαυτό μου αναπληρωματικό στην Γιουβέντους. Ακόμα και όταν δεν ξεκινώ, το μυαλό μου είναι στην ομάδα, να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να τους παρέχω στήριξη, με την τελική επιλογή να είναι στον προπονητή.

Εάν δεν μπορώ να βοηθήσω με τα γκολ μου, προσπαθώ να βοηθώ με άλλα πράγματα. Τώρα ανυπομονούμε να παίξουμε στα ημιτελικά, αν και αργούν να έρθουν αυτά τα ματς
», ήταν τα λόγια του Πολωνού επιθετικού.

Να θυμίσουμε πως η Γιουβέντους θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Λάτσιο στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ οι αγώνες θα είναι διπλοί και είναι προγραμματισμένοι για τον Απρίλιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x