Stoiximan Super League

Μίλησε με Γουακάσο ο Στραματσόνι, τελειώνει αύριο το θέμα

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο έδωσε την υπόσχεσή του στον Ιταλό ότι θα έρθει στον Παναθηναϊκό και η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει μέχρι αύριο, μάλλον θετικά για την ομάδα.

Ένα… μίνι σίριαλ διαδραματίστηκε τις τελευταίες ώρες με τον Μουμπάρακ Γουακάσο, μετά τα ισπανικά δημοσιεύματα που ήθελαν τον παίκτη να προτιμά την Ελτσε και όχι τον Παναθηναϊκό.

Τη στιγμή που από την ΠΑΕ έλεγαν ότι δεν γνωρίζουν κάτι τέτοιο και περιμένουν το χαρτί με την ελευθέρας του ποδοσφαιριστή από τη Ρούμπιν Καζάν, ο ατζέντης του Γκανέζου με δηλώσεις του στο sportfm.gr, τόνιζε ότι τα όσα γράφουν οι Ισπανοί είναι ψέματα και μέσα σε δυο μέρες θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα με τον Παναθηναϊκό, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει προφορική συμφωνία.

Οι νεότερες πληροφορίες επιβεβαιώνουν το παραπάνω και λένε ότι ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε και σήμερα με τον Γουακάσο, με τον παίκτη, μάλιστα, να υπόσχεται στον Ιταλό ότι θα έρθει στην Ελλάδα για να τελειώσει η μεταγραφή του στο «τριφύλλι». Οι δυο άνδρες είναι σε επαφές από τον Ιανουάριο, καθώς ο Γκανέζος αποτελεί διακαή πόθο του Ιταλού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν αύριο, είτε θετικά, είτε αρνητικά για τον Παναθηναϊκό. Ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος, αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του, αλλά οι «πράσινοι» ποντάρουν στην… προφορική δέσμευση του Γκανέζου στον Στραματσόνι και όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή θα γίνει. Υπομονή, μια μέρα ακόμα…

Δ. Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x