Stoiximan Super League

Μήνου: «ΠΑΟΚ και Πανιώνιος οι πιο φορμαρισμένοι. Άλλαξε εικόνα με Ουζουνίδη ο Παναθηναϊκός»

Ο Αντώνης Μήνου αναγνώρισε την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός του Ουζουνίδη, όμως υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος είναι οι πιο φορμαρισμένες ομάδες σε βάθος χρόνου φέτος.

ΠΑΟΚ και Πανιώνιος είναι οι πιο φορμαρισμένες ομάδες σε βάθος χρόνου στο φετινό πρωτάθλημα σύμφωνα με τον Αντώνη Μήνου. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, μιλώντας στην εκπομπή KICK-OFF του ΣΚΑΪ, αναγνώρισε την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός από την στιγμή που ανέλαβε ο Μαρίνος Ουζουνίδης και τόνισε πως οι πράσινοι δίκαια έφτασαν στη νίκη επί της ΑΕΚ στο ντέρμπι.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι: «Κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο οπότε η ισοπαλία έμοιαζε να ήταν φυσιολογικό αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός πάντως ήταν πιο δίκαιο να νικήσει. Στο πρώτο ημίχρονο εκτός από τα γκολ είχε και ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Ο Χιμένεθ στις δηλώσεις του φάνηκε να κατάλαβε τι έγινε. Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στον χώρο του κέντρου και γι’αυτό έφτιαξε τόσες πολλές φάσεις. Προερχόμενος και από την εμφάνιση από τον Ολυμπιακό πήρε ώθηση και ο Ουζουνίδης ήταν πιο διαβασμένος. Εξουδετέρωσε τα άκρα της ΑΕΚ και πρέσαρε στον χώρο του κέντρου».

Για την αλλαγή διάταξης της ΑΕΚ στο β’ μέρος: «Ο Χιμένεθ αποφάσισε να κατεβάσει αυτό το σχήμα γιατί δεν ήθελε να ρισκάρει. Αυτό δεν του βγήκε. Το παιχνίδι απέδειξε πως η μετακίνηση του Μάνταλου στο κέντρο και η είσοδος των Λάζαρου και Πέκχαρτ απελευθέρωσαν τον Αραούχο. Ο Μάνταλος μπορεί να δημιουργήσει και να σκοράρει και όταν αγωνίζεται στα άκρα μου φαίνεται περίεργο και συμβαίνει και στην ΑΕΚ αλλά και στην Εθνική».

Για την φόρμα του Παναθηναϊκού: «Από τότε που ήρθε ο Ουζουνίδης άλλαξε η εικόνα. Μπήκε άνετα στην ευρωπαϊκή μάχη και μαζί με τον Πανιώνιο είναι δύο πολύ καλές ομάδες».

Για την θέση του Μπάρκα στο 3-2 του Παναθηναϊκού: «Ο τερματοφύλακας προσπαθεί να καλύψει τα κενά των συμπαικτών του και καμιά φορά βρίσκεται αυτός εκτεθειμένος. Έχασε τον προσανατολισμό του θέλοντας να προλάβει την σέντρα. Είναι νέο παιδί και είναι αναμενόμενο να κάνει λάθη. Περισσότερο πιστεύω ότι προσπάθησε να διορθώσει κάτι παρά ότι έκανε λάθος.
Για το εάν ξεχωρίζει κάποιον ανάμεσα στους Βλαχοδήμο και Μπάρκα: «Είναι νέα παιδιά. Μέσα απ’ την δουλειά και τα λάθη τους βελτιώνονται. Ο Μπάρκας έχει καλά σωματικά προσόντα και χρειάζεται προσπάθεια για να βελτιωθεί. Ο Βλαχοδήμος έχει εκκρηκτικότητα. Ο Βλαχοδήμος θα παίξει στο Euro το καλοκαίρι και η παρουσία του θα του δώσει αυτοπεποίθηση».


Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Πάντα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση. Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα. Στην αρχή βρέθηκε πίσω, το τελευταίο διάστημα μπορεί να μην έχει τόσες πολλές ευκαιρίες αλλά δείχνει να είναι πιο ομάδα. Αυτή την στιγμή μαζί με τον Πανιώνιο είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα. Είναι θέμα χρόνου να πρωταγωνιστήσει και θα έχει και πάλι υψηλούς στόχους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x