Ιταλία

Μοντέλα: «Τίποτα δεν έχει κριθεί με την Κραϊόβα»

Τον ενθουσιασμό του που γέμισε το «Σαν Σίρο» εξέφρασε ο Βιτσέντζο Μοντέλα, ωστόσο επισήμανε πως η πρόκριση της Μίλαν έναντι της Κραϊόβα δεν έχει ακόμα κριθεί.

«Το γεμάτο γήπεδο μας ικανοποιεί και μας ενθουσιάζει. Παράλληλα, βέβαια, μας "φορτώνει" και με ευθύνες» δήλωσε ο Βιτσέντζο Μοντέλα για τη ρεβάνς της Μίλαν με την Κραϊόβα στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League.

Το «πάνω χέρι» έχουν οι «ροσονέρι» στην αναμέτρηση με την Κραϊόβα, καθώς επικράτησαν 1-0 στη Ρουμανία.

Ενόψει επαναληπτικού, ο τεχνικός των Μιλανέζων δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου: «Η Κραϊόβα είναι μια σπουδαία ομάδα που δεν πρέπει να υποτιμήσουμε. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα και κάνει κόντρα επιθέσεις. Συνεπώς, απαιτείται να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι. Στο τέλος το απτέλεσμα είναι που θα μετρήσει».

Για το γεμάτο γήπεδο είπε: «Οι υποστηρικτές μας γνωρίζουν τη δουλειά που έχουμε κάνει και για αυτό θέλησαν να μας εμψυχώσουν με την παρουσία τους».

Συνέχισε αναφερόμενος στους φετινούς στόχους του κλαμπ: «Από τη φετινή σεζόν κάνουμε μια νέα αρχή. Η διοίκηση έχει προβεί σε πολύ καλές προσθήκες και αναμένω πως θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Προσωπικά εργάζομαι σκληρά και ευελπιστώ πως ο κόσμος μας θα μείνει ικανοποιημένος».

Έκλεισε αναφερόμενος στο νέο αρχηγό της ομάδας: «Οι νέοι ιδιοκτήτες μου ζήτησαν να ορίσω κάποιον από τους καινούργιους παίκτες αρχηγό. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Ίσως μου πάρει χρόνο».

Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x