Champions League

Μοντεστό: «Χρέος του Ολυμπιακού να είναι και πάλι πρωταθλητής»

Ο Φρανσουά Μοντεστό μίλησε στο beIN Sports και αναφέρθηκε στο σημερινό ματς με την Μπαρτσελόνα αλλά και στο χρέος του Ολυμπιακού να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα.

Για το σημερινό ματς με την Μπαρτσελόνα μίλησε στο beIN Sports ο Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα, λέγοντας πως είναι χρέος του Ολυμπιακού να το κατακτήσει για ακόμη μία χρονιά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φρανσουά Μοντεστό στο beIN Sports:

«Είμαστε μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Στην αρχή της σεζόν το πιο σημαντικό για εμάς ήταν να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League και το πετύχαμε. Ο Ολυμπιακός έχει χρέος να είναι και πάλι πρωταθλητής και γι' αυτό θα κάνουμε τα πάντα. Δεν σημαίνει ότι χάσαμε το πρωτάθλημα επειδή έχουμε μείνει πίσω. Μέχρι την τελευταία ημέρα θα παλέψουμε. Το πρωτάθλημα θα παιχθεί μέχρι τέλους.

Όσο για την Μπαρτσελόνα είναι ένας σπουδαίος αγώνας για εμάς και ειδικά για τους ποδοσφαιριστές. Όταν παίζεις μπάλα, τέτοιους είδους παιχνίδια αποζητάς, σε μυθικά στάδια όπως αυτό. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί. Με κάθε σεβασμό σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα δεν θα πρέπει απλά να την παρακολουθούμε να παίζει. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να υπερασπιστούμε τα χρώματά μας»
, ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x