Europa League

Μοίρασε… εγκεφαλικά ο Μπατσουαγί!

Απίθανη ματσάρα με νικήτρια την Ντόρτμουντ! Η Μπορούσια βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να κάνει ανατροπή στην ανατροπή της Αταλάντα και με δύο τέρματα του Μπατσουαγί πήρε προβάδισμα πρόκρισης (3-2).

Μυθική ματσάρα, απίθανος Μπατσουαγί και προβάδισμα πρόκρισης για την Ντόρτμουντ!

Η Μπορούσια βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να κάνει ανατροπή στην ανατροπή της Αταλάντα και με γκολ του Μπατσουαγί λίγο πριν το φινάλε, επικράτησε 3-2 και πήρε προβάδισμα για την πρόκρισή της στους «16» της διοργάνωσης!

Το ματς ήταν φοβερό από το ξεκίνημά του, με την Ντόρτμουντ να έχει το πάνω χέρι και να είναι γενικότερα καλύτερη. Και έφτασε στο γκολ που της έδωσε το προβάδισμα με τη συμπλήρωση μισής ώρας με τον Σίρλε να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την εξαιρετική ασίστ του Βάιγκλ. Η Αταλάντα πήγαινε αρκετά… safe το ματς, όπως ακριβώς το ήθελε, και προσπαθούσε να πιάσει στον ύπνο τους αντιπάλους της για να σκοράρει.

Και το έκανε δις λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους μέσα σε πέντε λεπτά! Ο Ίλισιτς ήταν ο δράστης, με τον Σλοβένο επιθετικό να… ξεχνιέται από την αντίπαλη άμυνα και με δύο τέρματα στο 51’ και το 56’ να φέρνει τούμπα το σκορ. Κάπου εκεί, όμως, ανέλαβε δράση ο Μπατσουαγί. Αφού ισοφάρισε στο 65’ με «ξερό» σουτ από τα όρια της περιοχής, πέτυχε ένα ακόμη εξαιρετικό γκολ μέσα από την περιοχή στα… χασομέρια, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 για τη Ντόρτμουντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x