Ιταλία

Μόλις τρεις ομάδες συμφώνησαν με το πρωτόκολλο υγείας της ιταλικής ομοσπονδίας

Γιουβέντους, Λάτσιο και Τζένοα συμφώνησαν με το πρωτόκολλο υγείας που τους έχει παρουσιάσει η ιταλική ομοσπονδία, με τις υπόλοιες ομάδες να έχουν ενστάσεις.

Νέο... κώλυμα σχετικά με την επανέναρξη αρχικά των προπονήσεων και μετέπειτα της Serie A.

Όπως αναφέρει η «Corriere della Sera», η ιταλική ομοσπονδία έχει παρουσιάσει στις ομάδες το πρωτόκολλο υγείας που πρέπει να ακολουθούν σχετικά με την επιστροφή τους στα γήπεδα. Ωστόσο, μόλις τρεις ομάδες φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει με αυτό.

Ο λόγος για τις Γιουβέντους, Λάτσιο και Τζένοα των οποίων οι διοικήσεις και τα ιατρικά επιτελεία εξέτασαν το πρωτόκολλο και συμφώνησαν με αυτό.

Οι υπόλοιπες 17 ομάδες, όμως, δεν έχουν συμφωνήσει και έχουν σοβαρές ενστάσεις με τα όσα αναφέρονται σε αυτό, ζητώντας παραπάνω εξηγήσεις και λεπτομέρεις, ενώ εξέφρασαν και ορισμένες απορίες που θεωρούν ότι δεν καλύπτονται από το πρωτόκολλο.

Στο εν λόγω πρωτόκολλο αναφέρονται 20 σημεία-κλειδιά. Όπως το να γίνονται τεστ και γενικότερες εξετάσεις στους συμμετέχοντες, να βρίσκονται λίγα άτομα κάθε φορά στα αποδυτήρια, οι παίκτες να κάνουν μπάνιο στα δωμάτιά τους και όταν συγκεντρώνονται (σσ. για ομιλίες ή οτιδήποτε άλλο) να γίνεται σε ανοιχτούς χώρους.

Μάλιστα, σχεδιάζεται οι παίκτες να διαμένουν κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων σε ξεχωριστά μέρη από τις οικογένειές τους, ώστε να μειωθούν οι αποστάσεις που διανύουν και γενικότερα ο κίνδυνος να νοσήσουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x