Γαλλία

Μονακό: «Απόφαση καρδιάς η Μονακό»

Ο Τιερί Ανρί παρουσιάστηκε από τη Μονακό και δήλωσε έτοιμος για την πρόκληση.

Σίγουρος για τον εαυτό του και την επιλογή του εμφανίστηκε ο Τιερί Ανρί κατά την παρουσίασή του από τη Μονακό. Ο νέος προπονητής της ομάδας του Πριγκιπάτου αναφέρθηκε στις επιρροές του και στη σχέση του με τα γαλλικά ΜΜΕ.

«Όταν ήρθε η πρόταση της Μονακό, μου φάνηκε λογικό να απαντήσω θετικά. Ήταν μια απόφαση καρδιάς. Ξέρετε πόσο δεμένος είμαι με το Λονδίνο και την Άρσεναλ, αλλά από εδώ άρχισα. Είναι όνειρο για μένα να αρχίσω από εδώ και σαν προπονητής. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Λεονάρντο Ζαρντίμ, που αποχώρησε. Ο σύλλογος τού οφείλει πολλά. Η κατάσταση στην ομάδα είναι δύσκολη και το πρώτο μας μέλημα είναι να βρούμε ισορροπία και να απολαύσουμε ξανά το παιχνίδι. Έχω τη φλόγα μέσα μου, αλλά δε νιώθω στρες», τόνισε ο Ανρί.

Μιλώντας για τις επιρροές του, είπε: «Έμαθα πολλά από αρκετούς προπονητές. Ο Βενγκέρ με έμαθε να είμαι καλός επαγγελματίας. Ο Γκουαρντιόλα ήταν επίσης σημείο αναφοράς και είχα την τύχη να τον δω να δουλεύει από κοντά».

Όσο για τις διαμάχες που είχε με μερίδα των ΜΜΕ ως ποδοσφαιριστές; «Δεν με απασχολούν πλέον. Η καριέρα μου σαν παίκτης έχει τελειώσει, πλέον είμαι εδώ ως προπονητής. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x