Ισπανία

Μόνο με άδεια της βελγικής ομοσπονδίας παίρνει Ρομπέρτο Μαρτίνεθ η Ρεάλ

Εκπρόσωπος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Βελγίου τόνισε ότι, αν η Ρεάλ θέλει να αποκτήσει τον προπονητή της εθνικής τους ομάδας, πρέπει να ζητήσει ειδική άδεια.

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται αυτό τον καιρό η Ρεάλ Μαδρίτης και ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο… γραφείο του Φλορεντίνο Πέρεθ, είναι αυτό του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, του ομοσπονδιακού τεχνικού του Βελγίου, που έχει συμβόλαιο με τους «Κόκκινους Διαβόλους» μέχρι το 2020.

Εκπρόσωπος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Βελγίου, τόνισε σήμερα στα ΜΜΕ της Ισπανίας, πως χρειάζεται ειδική άδεια από εκείνους, αν η «Βασίλισσα» θέλει να καθίσει στον πάγκο της τον Μαρτίνεθ. Πάντως, απέφυγε να κάνει σχόλιο για τις ρήτρες που θα μπορούσαν να απελευθερώσουν τον Μαρτίνεθ, που έφερε το Βέλγιο στην τρίτη θέση του περασμένου Μουντιάλ της Ρωσίας, επίδοση που αποτελεί την καλύτερη στην ιστορία της χώρας.

«Δεν κάνουμε σχόλια για τα συμβόλαια που έχει η Ομοσπονδία με τους συνεργάτες της, γιατί πρόκειται περί απόρρητου υλικού. Αν μια ομάδα θέλει να προσλάβει τον κ. Μαρτίνεθ, θα έπρεπε πρώτα να φτάσει σε συμφωνία με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Βελγίου», ξεκαθάρισε ο Στέφαν Φαν Λοοκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x