Stoiximan Super League

Μοράις: «Ευκαιρία το ματς με Παναθηναϊκό για να βρεθούμε σε καλύτερη κατάσταση»

Ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να βρεθεί η ΑΕΚ σε μια πιο θετική κατάσταση χαρακτήρισε το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Ζοσέ Μοράις, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να φύγει το ματς από τα χέρια της ομάδας.

Ως ένα ματς έξι βαθμών χαρακτήρισε αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Ζοσέ Μοράις που παράλληλα τόνισε ότι αποτελεί μια καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ ώστε να βρεθεί σε μία πιο θετική κατάσταση μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Παράλληλα, ανέφερε ότι παρά την κακή πορεία, οι παίκτες του δεν έχουν επηρεαστεί περισσότερο από το φυσιολογικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι μια καλή ευκαιρία για μας, αφού είναι ένα απ' τα παιχνίδια που όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίζουν. Επομένως είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βρεθούμε σε μια πιο θετική κατάσταση.

Αυτό το παιχνίδι είναι έξι βαθμών, αφού νικάς έναν άμεσο αντίπαλό σου. Επίσης όχι έναν απλό αντίπαλο στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, αλλά μια μεγάλη ομάδα με πρεστίζ. Όμως μετά από κάθε παιχνίδι η ζωή συνεχίζεται.

Δεν πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν επηρεαστεί περισσότερο από το φυσιολογικό. Η ομάδα δουλεύει και σε επίπεδο ψυχολογίας δε βρισκόμαστε σε κακή κατάσταση. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι καλό. Η δουλειά μας είναι ποιοτική και υπάρχει αυτοπεποίθηση στην ομάδα.

Με τη δουλειά μας αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να βελτιώσουμε το κομμάτι των αποτελεσμάτων. Δηλαδή να μην αφήσουμε άλλα ματς να μας φύγουν από τα χέρια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x