Ισπανία

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μοράτα, μένει 2-3 εβδομάδες εκτός

Παρά την έντονη ανησυχία στην Ατλέτικο όσον αφορά τον τραυματισμό του Άλβαρο Μοράτα, ο Ισπανός επιθετικός γλίτωσε τα χειρότερα, όμως θα μείνει 2-3 εβδομάδες εκτός.

Επέστρεψε στη... θέση της η καρδιά των οπαδών της Ατλέτικο!

Οι Μαδριλένοι είδαν τον Άλβαρο Μοράτα να τραυματίζεται στο γόνατο κόντρα στη Σεβίλλη, με τον Ισπανό να αποχωρεί δακρυσμένος από τον αγωνιστικό χώρο και να πιάνει το γόνατό του.

Οι «ροχιμπλάνκος» αμέσως φοβήθηκαν για ρήξη χιαστού, ωστόσο τελικά ο παίκτης γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς υπέστη έναν μώλωπα στο κόκκαλο και διάστρεμμα του έσω πλάγιου συνδέσμου στο δεξί του γόνατο. Όπως και να 'χει, πάντως, θα χρειαστεί να απουσιάσει για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες, χάνοντας τους αγώνες της LaLiga με τη Λας Πάλμας και την Αλμερία, καθώς και τον πρώτο αγώνα του Champions League με την Ίντερ .

«Δόξα τω Θεώ, ο τραυματισμός μου στο γόνατο δεν είναι σοβαρός. Ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα μηνύματα. Ελπίζω επίσης ότι οι άνθρωποι που στέλνουν τόσα πολλά μηνύματα μίσους μπορούν να έχουν την ίδια επιθυμία να είναι ευτυχισμένοι και να εργαστούν σκληρά. Σύντομα θα είμαι και πάλι στα καλύτερά μου», έγραψε μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα social media ο Μοράτα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x