Ισπανία

Μορένο: «Δεν ξέρω τι συνέβη, ρωτήστε τον Λουίς Ενρίκε»

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της εθνικής Ισπανίας, ο Ρόμπερτ Μορένο δεν θέλησε να αποκαλύψει τι ακριβώς συνέβη.

Έπειτα από τη δική του αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση και τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ο Ρόμπερτ Μορένο έκανε για πρώτη φορά δηλώσεις σχετικά με το σίριαλ που δημιουργήθηκε με την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της εθνικής Ισπανίας και την επιστροφή του Λούις Ενρίκε.

Σε ερώτηση που του έγινε για ποιόν λόγο δεν θα παραμείνει στην εθνική ως βοηθός του Λουίς Ενρίκε, ο αποχωρήσας τεχνικός δήλωσε γελώντας: «Δεν ξέρω τι συνέβη, ρωτήστε τον Λουίς Ενρίκε».

Στη συνέχεια, σε πιο σοβαρό τόνο, είπε: «Νομίζω ότι το καλύτερο και για τις δύο πλευρές είναι ό,τι συνέβη να μείνει μεταξύ μας. Αν η άλλη πλευρά θέλει να μου μιλήσει, εγώ δεν έχω να πω τίποτα. Νομίζω ότι δεν είναι καλό για κανέναν και πρωτίστως για μένα».

Λουίς Ενρίκε και Ρόμπερτ Μορένο έχουν συνεργαστεί ως πρώτος προπονητής και βοηθός επί σειρά ετών, αλλά φαίνεται πως με τις τελευταίες εξελίξεις η σχέση τους έχει κλονιστεί σοβαρά.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x