Stoiximan Super League

Μπάγεβιτς για ελληνικό ποδόσφαιρο: «Αν δεν λυθεί το πρόβλημα τώρα, δεν θα λυθεί ποτέ»

Ξεκάθαρος ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σε σχόλιο που έκανε σε βοσνιακά Μέσα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας πως αν δεν λυθεί το πρόβλημα που υπάρχει τώρα, δεν θα λυθεί ποτέ.

Σε βοσνιακά Μέσα, μίλησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μετά το Ελλάδα – Βοσνία και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, τόνισε ότι πρέπει να λυθούν τώρα τα προβλήματα που υπάρχουν και ξεκαθάρισε πως αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς

Για το Ελλάδα - Βοσνία: «Παίξαμε πολύ καλά, αλλά όταν χάνεις τόσες ευκαιρίες, στη συνέχεια κατά κανόνα έρχεται η τιμωρία, όπως συνέβη και με την Ελλάδα. Συνήθως αυτό συμβαίνει στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Αλλά παραμένουμε ακόμα στο κόλπο της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο και η κατάσταση απέχει πολύ από το να λέμε ότι είναι μη αναστρέψιμη. Η πρόκριση στο Μουντιάλ παραμένει εφικτή...».

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Αναμένω ότι σύντομα θα ηρεμήσει η κατάσταση και θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Είναι προφανές ότι όλοι έχουν αποφασίσει πως θα πρέπει να λυθεί οριστικά το πρόβλημα. Η γνώμη μου είναι ότι αν δεν λυθεί τώρα, δεν θα λυθεί ποτέ»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x