Europa League

Μπακασέτας: «Ομάδα με μέταλλο, ξεχωρίζουμε από τις υπόλοιπες ομάδες»

Στην προσωπικότητα που έδειξε η ΑΕΚ, γυρίζοντας από το 2-0 στο ματς με την Ριέκα αναφέρθηκε ο Τάσος Μπακασέτας, τονίζοντας πως οι «κιτρινόμαυροι» θα μπορούσαν να πάρουν ακόμα και τη νίκη.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το τι συνέβη στο πρώτο ημίχρονο: «Δεν μπορώ να δώσω καθαρή εξήγηση. Για αυτά μπορεί να μιλήσει καλύτερα ο προπονητής. Σίγουρα πάντως πρέπει να μας προβληματίσει. Είναι το τρίτο παιχνίδι που προσπαθούμε να γυρίσουμε το σκορ και χρειάζεται να καταβάλουμε παραπάνω δυνάμεις. Το θετικό είναι ότι σε ένα ακόμα παιχνίδι γυρίσαμε το σκορ και θα μπορούσαμε ακόμα και να νικήσουμε. Έχουμε μια ομάδα με μέταλλο, ξεχωρίζουμε από τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά σίγουρα αυτό είναι κάτι που θα πρέπει αν συζητήσουμε με τον προπονητή».

Για το αν φταίει η αλλαγή του συστήματος: «Όχι. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για το σύστημα. Φταίμε κι εμείς οι παίκτες για την εικόνα αυτή. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παρουσιάσαμε την εικόνα που ξέρουμε ότι μπορούμε να δείξουμε. Είμαι σίγουρος πως θα το λύσουμε και όλα θα πάνε καλά».

Για το γκολ του Αραούχο: «Είναι πολύ σημαντικό ότι πετύχαμε αυτό το γκολ στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, λίγο πριν το ημίχρονο. Στα αποδυτήρια ηρεμίσαμε, μιλήσαμε μεταξύ μας και με τον προπονητή, είπαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και μπήκαμε και το δείξαμε».

Για το ματς «τελικό» με την Αούστρια Βιέννης: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καλώς ή κακώς πάμε για δύο αποτελέσματα. Έχουμε δείξει τι ομάδα διαθέτουμε. Μπορούνε να ανταπεξέλθουμε απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Τώρα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο ματς με τον Πλατανιά. Όταν έρθει η ώρα για το ματς με την Αούστρια, θα καταστρώσουμε τα πλάνα μας και για αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x