Stoiximan Super League

Μπακασέτας: «Τίτλους με την ΑΕΚ»!

Ενθουσιασμένος από τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Τάσος Μπακασέτας. Το νέο απόκτημα της «Ένωσης» σημείωσε ότι είναι τα καλύτερα γενέθλια της ζωής του και έθεσε στόχο την κατάκτηση τίτλων.

Με την ικανοποίηση του ανθρώπου που βλέπει ένα όνειρό του να εκπληρώνεται μίλησε ο Τάσος Μπακασέτας.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ (και αφού πόζαρε με τα κιτρινόμαυρα), ο Έλληνας επιθετικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της «Ένωσης».

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι πρόκειται για τα καλύτερα γενέθλια της ζωής του (σήμερα κλείνει τα 23), έθεσε ως στόχο να συνεχίσει την παράδοση των επιθετικών που πηγαίνουν από τον Πανιώνιο στην ΑΕΚ και να πανηγυρίσει τίτλους μαζί της.


Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Μπακασέτα στο επίσημο site του συλλόγου

«Είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Προέρχομαι από την καλύτερη με διαφορά σεζόν της καριέρας μου και θέλω να ευχαριστήσω για τη βοήθειά τους και τους συμπαίκτες μου αλλά και το προπονητικό επιτελείο του Πανιωνίου.

Αισθάνομαι λίγο περίεργα που σήμερα υπέγραψα και αύριο πρέπει να μπω στο αεροπλάνο για να πάω την προετοιμασία, αλλά είχα ένα προαίσθημα ότι κάπως έτσι θα γινόταν, αφού σήμερα είναι τα γενέθλιά μου. Πρόκειται σίγουρα για τα καλύτερα γενέθλια της ζωής μου ως τώρα.

Στόχος μου είναι να πανηγυρίσω τίτλους με την ΑΕΚ και θέλω του χρόνου τέτοια μέρα να έχουμε κατακτήσει κάποιον τίτλο. Ξέρω ότι η ΑΕΚ έχει μακρά παράδοση απόκτησης μεγάλων παικτών από τον Πανιώνιο, όπως ο Κώστας Νεστορίδης και ο Θωμάς Μαύρος, και θα ήθελα να γίνω κι εγώ σημαντικό μέρος της ιστορίας της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x