Ισπανία

Μπαρτομέου: «Δεν θα έδινα στον Μέσι τη Χρυσή Μπάλα»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα θέλει να ελπίζει πως ο Αργεντινός άσος έχει πολύ ακόμα μέχρι να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του αλλά εξηγεί γιατί η Χρυσή Μπάλα δεν του αξίζει.

Υπάρχουν κάποιοι που αρχίζουν να συμβιβάζονται με την ιδέα πως σύντομα θα πρέπει να ζήσουν την «μετά Μέσι» εποχή. Σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνεται ο Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα δήλωσε στην Daily Mail πως το μέλλον του 31χρονου σούπερ σταρ είναι ακόμα μακρύ στα ευρωπαϊκά γήπεδα: «Ο Μέσι έχει ακόμα πολύ ποδόσφαιρο να δώσει. Συνεχίζω να πιστεύω ότι η απόσυρσή του είναι ακόμα μακριά. Είναι μόλις 31. Είδατε τη δύναμη που είχε σε αυτό το φάουλ (σ.σ. στο παιχνίδι με την Λίβερπουλ. Είναι πιο δυνατός από ποτέ».

Ο Μπαρτομέου όχι μόνο δεν πιστεύει ότι ο Μέσι θα σταματήσει σύντομα, αλλά θέλει να ελπίζει πως ο ποδοσφαιριστής της Καταλανικής ομάδας έχει πάνω από μία δεκαετία ακόμα: «Ελπίζω να συνεχίσει μέχρι τα 45 του! Δεν γνωρίζω ποια είναι τα πλάνα του αλλά θα ήταν φανταστικό να τον έχουμε στην ομάδα όταν θα εγκαινιάσουμε το νέο γήπεδο».

Ωστόσο παρά την εκπληκτική χρονιά του Μέσι, ο Μπαρτομέου όπως δήλωσε, δεν θα του έδινε τη Χρυσή Μπάλα, γιατί όπως εξήγησε: «Είναι πλέον πέρα από αυτό. Ο Μέσι είναι μια ξεχωριστή κατηγορία μόνος του, μπορεί να ανταγωνιστεί μόνο τον εαυτό του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x