Ισπανία

Μπαρτομέου: «Το 2015 προσπαθήσαμε να πάρουμε τον Πογκμπά αλλά τα 90 εκ. ήταν πολλά»

Την αποκάλυψη πως η Μπαρτσελόνα ήθελε να αγοράσει το 2015 τον Πολ Πογκμπά, έκανε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου. Ωστόσο η συμφωνία δεν έγινε ποτέ λόγω του οικονομικού.

Τα 90 εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2015 για να αποκτήσει τον Πολ Πογκμπά, απέτρεψαν την Μπαρτσελόνα από το να κάνει δικό της τον Γάλλο μέσο, όπως αποκάλυψε ο Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος των Καταλανών, το 2015 ο Πογκμπά είχε μπει στο «στόχαστρο» της Μπαρτσελόνα αλλά το ποσό που πρόσφερε τελικά η Γιουνάιτεντ, έβαλε «φρένο» στις επιδιώξεις των «μπλαουγκράνα».

«Το 2015 ο Πογκμπά έπαιζε στη Γιουβέντους και τους είχαμε πει πως αν αποφασίσουν ποτέ να τον πουλήσουν, εμείς θα ενδιαφερόμασταν να τον αποκτήσουμε. Όταν μας είπαν όμως τι πρόσφερε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να τον κάνει δικό της (90 εκατομμύρια), εμείς απλά δεν μπορούσαμε να αυξήσουμε αυτή την προσφορά. Ο Πογκμπά προφανώς έχει βελτιωθεί από τότε και πλέον είναι από τα μεγαλύτερα και καλύτερα ονόματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα.

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x