Βέλγιο

Μπαίνει «σφήνα» στην Μπαρτσελόνα για να πάρει σούπερ ταλέντο η Άντερλεχτ!

Η Άντερλεχτ κινείται πολύ δυνατά και προσπαθεί να «κλέψει» τον 18χρονο Τούντορ Μέντελ από την Μπαρτσελόνα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι.

Μία πολύ σημαντική κίνηση με φόντο το μέλλον θέλει να πραγματοποιήσει η Άντερλεχτ!

Οι Βέλγοι θέλουν να μπουν «σφήνα» στην Μπαρτσελόνα (με την οποία έχει έρθει ήδη σε συμφωνία) και να κάνουν δικό τους τον πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, Τούντορ Μέντελ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι, λίγους μήνες αφού συμπλήρωσε τα 18 του χρόνια. Φυσικά, το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι, μιας και πρέπει να κοντράρουν ένα ευρωπαϊκό... μεγαθήριο, αλλά θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Όσον αφορά τον Μέντελ, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ και έχει αγωνιστεί τόσο στην Κ15 όσο και στην Κ17 της Αγγλίας. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, μέτρησε 39 συμμετοχές με τη β' ομάδα των «μπλε», συνοδευόμενες από 13 γκολ και έξι ασίστ. Παρά το γεγονός πως οι Λονδρέζοι του προσέφεραν νέο συμβόλαιο συνεργασίας, ο Μέντελ ήταν αρνητικός, όντας πλέον ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x