Ελλάδα

Το τρολάρισμα του Μπασινά στον Δέλλα: «Ο Τράι έπαθε υποτροπή στον πάγκο»

Το εξαιρετικό κλίμα που εξακολουθεί να υπάρχει μεταξύ των διεθνών της Εθνικής του Euro 2004 επιβεβαίωσε ο Άγγελος Μπασινάς, αποκαλύπτοντας ένα αστείο περιστατικό με πρωταγωνιστή των Τραϊανό Δέλλα.

Ένα από τα βασικότερα στοιχεία που οδήγησαν στο θρίαμβο της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2004 από την Εθνική ομάδα ήταν το εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των διεθνών ποδοσφαιριστών και πως τα μέλη της τότε αποστολής αποτελούσαν ουσιαστικά μία παρέα.

Το κλίμα αυτό εξακολουθεί να υφίσταται μέχρι σήμερα, κάτι που επιβεβαιώνεται από το τρολάρισμα που επεφύλασσε ο Άγγελος Μπασινάς στον Τραϊανό Δέλλα σχετικά με τον τραυματισμό που αντιμετωπίζει ο ''Κολοσσός'' ενόψει της φιλικής αναμέτρησης της Εθνικής Euro 2004 και τον παλαιμάχων της Ίντερ στις 7 Ιούνιου στο Παγκρήτιο Στάδιο.

«Ο Τράι κάνει θεραπεία από το πρωί μέχρι το βράδυ για να προλάβει να παίξει στο φιλικό με την Ίντερ. Στο φιλικό με την Παναχαϊκή ο προπονητής Ντέμης πιέστηκε πάρα πολύ και τον έβαλε να παίξει. Ο Δέλλας δηλαδή ενώ ήταν ήδη τραυματίας πίεσε τον Ντέμη για να παίξει. Ο Ντέμης τον έβαλε αλλά είδε ότι δεν μπόρεσε, τον έβγαλε και τελικά ο Τράι έπαθε υποτροπή στον πάγκο» ήταν τα λόγια του Άγγελου Μπασινά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x