Αγγλία

Μπατ: «Ο Ράσφορντ μου θυμίζει τον Ανρί»

Με αποθεωτικά λόγια μίλησε για τον Μάρκους Ράσφορντ ο Νίκι Μπατ σε εφημερίδα της Βρετανίας. Ο άλλοτε χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν δίστασε να παρομοιάσει το στυλ του παίκτη με αυτό του Ανρί.

Ο Μάρκους Ράσφορντ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και μετά το χατ-τρικ απέναντι στην Νορβηγία ο Νίκι Μπατ τον συνέκρινε με τον σπουδαίο Τιερί Ανρί.

Ο νεαρός φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε τρία τέρματα με την εθνική Ελπίδων της Αγγλίας απέναντι στη Νορβηγία και ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του συλλόγου έπλεξε το εγκώμιο του παίκτη.

Ο παλαίμαχος μέσος των «κόκκινων διαβόλων» μιλώντας σε βρετανικό ΜΜΕ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχει εκπληκτική ταχύτητα και ρυθμό στο παιχνίδι του. Όταν ξεκινήσει μια κούρσα μοιάζει ασταμάτητος. Ωστόσο θα πρέπει να δυναμώσει σωματικά για να τα βάλει με τους αντίπαλους χαφ στο αγγλικό πρωτάθλημα. Αν ο Μουρίνιο χρησιμοποιήσει τον Κάρικ στο ντέρμπι με τη Σίτι (10/9, 14:30) ο οποίος μπορεί να κάνει μεγάλες μπαλιές στο χώρο, τότε ο Μάρκους μπορεί να είναι μία διαρκής απειλή».

Επιμέλεια: Τάσος Ρουμανέας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x