Γενικά

«Αποφάσισε να υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα ο Μπαχάρ»

Δεδομένη θεωρούν πλέον στο Ισραήλ την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ερυθρού Αστέρα από τον Μπαράκ Μπαχάρ, ο οποίος έχει ακουστεί και για τον Ολυμπιακό.

Στον Ερυθρό Αστέρα φαίνεται ότι θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Μπαράκ Μπαχάρ.

Ο 43χρονος τεχνικός πήρε την απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση της ομάδας της Σερβίας (που έχει στο τιμόνι του τον Μίλος Μιλόγεβιτς), όπως αναφέρει το «sport5.co.il», για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με ετήσιες απολαβές άνω του 1 εκάτ. ευρώ.

Τρεις εβδομάδες μετά το ραντεβού του με τους ανθρώπους του Αστέρα, ο Μπαχάρ πήρε την οριστική του απόφαση, σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και αναμένεται προσεχώς να ενημερώσει σχετικά τη διοίκηση της Μακάμπι Χάιφα, στης οποίας το τιμόνι βρίσκεται από το 2020.

Παράλληλα, η Μακάμπι θα πρέπει να αποζημιωθεί οικονομικά ώστε να ανάψει το πράσινο φως για να μετακινηθεί στη Σερβία ο Μπαχάρ, καθώς έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024. Το ποσό που αναμένεται να βάλει στα ταμεία της είναι από 500.000 έως 1 εκατ. ευρώ.

Το όνομα του Μπαχάρ έχει ακουστεί έντονα και για τον Ολυμπιακό που βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή ενόψει της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x